Fiona Tan: History’s Future

Affiche History's FutureGa als je tijd hebt beslist History’s Future van Fiona Tan zien die gisteren in première ging tijdens het internationale filmfestival in Rotterdam (IFFR). De film is ook genomineerd voor de Hivos Tiger Awards voor jonge, experimentele filmmakers. De film gaat, in een prachtige combinatie van film, documentaire beelden, muziek en geluid, over een man, (geweldig gespeeld door de Ierse acteur Mark O’Halloran) die door Europa zwerft nadat hij zijn geheugen heeft verloren bij een gewelddadige beroving op straat. Op de website van het IFFR staat een klein interview met Fiona Tan over de productie. Met het Dommering Fonds hebben we destijds de ontwikkeling van het scenario gefinancierd.

Zie ook History’s Future op Facebook en op de website van Fiona Tan: www.fionatan.nl

This entry was posted in Diversen and tagged , . Bookmark the permalink.